luni, 15 iulie 2013

Parchet Laminat Bucuresti

Parchet laminat București ieftin cu preturi de la 27 lei pe metru pătrat. Grosime 8mm, 10 mm si 12 mm de la producători ca Modfloor, Ecofloor, Kaindl Austria si Kronoswiss Elveția. Atât pentru trafic intens cat si pentru trafic mediu toate modelele corespund normelor europene în vigoare.
De la dormitor la livinng sau chiar si bucătărie, parchetul laminat este la ora actuala cea mai buna soluție pentru podele.

Totodată și spații precum birouri, hoteluri, magazine sau săli de cursuri si sali de sport se pot utila cu parchet laminat de trafic intens.
La toate acestea furnizam accesorii necesare pentru un montaj corespunzător precum 3 tipuri de plintă plus colțare interioare, colțare exterioare, mufe îmbinare, terminați si praguri sau treceri din aluminiu la nuanță cu parchetul sau ușile.

Poate cel mai important aspect este legat de folia ce trebuie montata sub parchet, cea mai buna opțiune este folia din polistiren extrudat de 3mm, 5mm sau 6 mm. Aceasta este singura folie care garantează un montaj corect dar și rezistenta lui in timp. In afară de faptul ca izolează cel mai bine aceasta preia si greutatea pusă de aproximativ o tonă pe metru pătrat! Asta înseamnă că îmbinare dar și dilatare parchetului vor fii conform producătorilor.

Am pregătit o ofertă foarte buna pentru toți clienții noștri din București. Vizionarea de mostre la locație, măsurători si stabilirea necesarului de materiale. Toate acestea la doar 50 lei ce se vor scădea din valoarea montajului, deci chiar gratuit!
 
 
 

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu